Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha

  • 01. lipnja 2011.
  • Financije, Gospodarstvo, Ured župana
fullscreen Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha (1).jpg Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha (1).jpg
Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha (1).jpg
fullscreen Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha (2).jpg Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha (2).jpg
Župan Galić primio austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha (2).jpg

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić primio je danas u Vukovaru austrijskog trgovačkog atašea za Hrvatsku Romana Raucha .

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima ulaganja austrijskih investitora  u Vukovarsko-srijemsku županiju, kao  i promicanju  Vukovarsko-srijemske županije u Austriji kao poljoprivrednog područja, posebno ekološke proizvodnje.

Tijekom razgovora istaknut je potencijal Vukovarsko-srijemske županije, ponajviše u poljoprivrednoj proizvodnji, kao i usmjeravanje obnovljivim izvorima energije.

Ataše je naglasio potrebu razvijanja bio-proizvodnje, koja je u izrazito uzlanom trendu u Europi te ujedno predstavlja budućnost razvoja poljoprivrede i gospodarstva.

Na sastanku su uz župana Galića nazočili zamjenik župana Željko Cirba i konzultant- koordinator za ekonomski razvoj Vukovarsko-srijemske županije Friedrich Jakupec.

Ispis
Vrh