Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek

  • 02. studenog 2022.
  • Ured župana
fullscreen Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek (1).jpg Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek (1).jpg
Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek (1).jpg
fullscreen Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek (2).jpg Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek (2).jpg
Župan Dekanić u svom uredu, u Vinkovcima, primio Patriciu Hanžek (2).jpg

Župan Vukovarsko -srijemske županije Damir Dekanić primio je danas, u svom uredu, u Vinkovcima Patriciu Hanžek, studenticu agrotehničkih znanosti, iz Jarmine koja je ove godine na natječaju ljepote okrunjena titulom Miss Earth Croatia i time postala Republike Hrvatske na svjetskom izboru za Miss Earth World koji će se održati u studenom, na Filipinima.

- Patrici mogu samo poželjeti puno sreće na predstojećem natjecanju i u životu. Ona je pravi primjer kako mladi čovjek treba vjerovati u sebe i hrabro ići naprijed, stepenicu po stepenicu, kako bi ostvario svoje snove – rekao je župan Dekanić.

Inače, Patricia je i na drugim izborima ljepote osvajala prestižne titule, pa je među ostalim osvojila titulu Miss Turizma Hrvatske 2019. godine, te dvije lente u kategorijama Miss Supranational Slavonije i Baranje i Miss Supranational Hrvatske.

Ispis
Vrh