Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić uputio je čestitku povodom početka školske godine

  • 07. rujna 2020.
  • Obrazovanje
fullscreen Početak nove školske godine Početak nove školske godine
Početak nove školske godine
fullscreen Početak nove školske godine Početak nove školske godine
Početak nove školske godine
Svim učenicima, roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i svim zaposlenicima u školstvu, sretnu i uspješnu  školsku 2020./2021. godinu, koja počinje danas, 7. rujna i u Vukovarsko-srijemskoj županiji, župan Božo Galić uputio je čestitku: 
   
„Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, cijenjeni roditelji!
    
Svaka nova školska godina donosi i nove izazove, a posebno je pamte prvašići kojima je to prvi korak u osnovnoškolsko obrazovanje. Početak ove, školske godine 2020./2021. jedinstven je po zdravstvenim uvjetima i epidemiološkim mjerama uvjetovane pandemijom koronavirusa kojih se moramo pridržavati. Zbog toga učenje o primjeni tih mjera postaje važan dio obrazovanja jer se na taj način svi zajedno prilagođavamo „novom normalnom“. 
   
U nadi da će se uvjeti obrazovanja na području Vukovarsko-srijemske županije i cijele Hrvatske što prije normalizirati, želim svim učenicima, a posebno vama prvašićima, koji danas po prvi puta sjedate u školske klupe, puno uspjeha u učenju, stjecanju novih znanja, spoznaja i kompetencija, da uz dječju zaigranost svoje školsko vrijeme provodite što bolje i uspješnije. Vjerujem kako ćete upoznati nove prijatelje i sklapati prijateljstva koja će vas pratiti tijekom svih godina školovanja i kako ćete međusobno surađivati, pomagati jedni drugima i tako lakše izvršavati školske obveze.
   
Nastavnicima i profesorima pred kojima je još izazovnija školska godina od prethodnih želim puno strpljenja, mudrosti i uspjeha u motivaciji, odgoju i obrazovanju učenika, uz izraze podrške i ohrabrenja da ustrajete u vašoj plemenitoj odgojno-obrazovnoj misiji. Naši učenici naša su budućnost, zalog opstojnosti i razvoja društva, posebno na području Vukovarsko-srijemske županije.
   
Cijenjenim roditeljima želim puno strpljenja, razumijevanja i dobre volje u odgoju svoje djece sa željom da vam se ispune nadanja i očekivanja, da vaša djeca postignu što bolje ocjene i dobre rezultate.
   
Svima želim uspješan početak nove školske godine!“
Ispis
Vrh