Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište

  • 01. siječnja 2011.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (1).jpg Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (1).jpg
Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (1).jpg
fullscreen Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (2).jpg Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (2).jpg
Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (2).jpg
fullscreen Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (3).jpg Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (3).jpg
Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (3).jpg
fullscreen Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (4).jpg Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (4).jpg
Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce, vatrogasce i rodilište (4).jpg

VUKOVARSilvestarskoj noći, kada se većina građana zabavlja ili odmara, pojedine službe poput policijskih postaja, vatrogasnih postrojbi i bolnica rade tijekom cijele noći na dobrobit cjelokupnog građanstva.

Cijeneći važnost njihova posla vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa saborskim zastupnikom Petrom Mlinarićem, zamjenikom župana Željkom Cirbom i predsjednikom vukovarskog Gradskog odbora HDZ-a Damirom Barnom posjetio je djelatnike: Policijske postaje Vukovar, gdje ga je dočekao načelnik PP Vukovar Željko Šimundić, zatim Javne vatrogasne postrojbe Vukovar, gdje ga je dočekao zapovjednik JVP Vukovar Zdenko Jukić te Opće bolnice Vukovar, gdje ga dočekala ravnateljica bolnice mr.sc. Vesna Bosanac, kao i rodilište u toj bolnici.

Čestitajući Novu godinu i prigodno darivajući djelatnike navedenih službi, župan Galić zahvalio im se na predanom radu te policajcima i vatrogascima poželio što manje intervencija, a djelatnicima rodilišta što više posla, jer će samim time i natalitet biti veći.

Kako zbog daljnjih obveza župan Galić nije mogao dočekati da na svijet dođe prva ovogodišnja beba u vukovarskom rodilištu, uz najljepše želje ostavio je prigodne darove za prvu rođenu bebu u novoj 2011. godini i njezinu majku.

 

VINKOVCI – U Silvestarskoj noći župan Božo Galić, zajedno sa saborskim zastupnicima Tomislavom Čuljkom i Zdravkom Kelićem te svojim zamjenikom Matom Golubičićem, posjetio je Policijsku postaju Vinkovci, gdje ga je dočekao zamjenik načelnika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske Ante Zovak, zajedno s načelnikom Policijske postaje Vinkovci Marijanom Sičanicom, i dežurnim policijskim djelatnicima, te se upoznao sa sigurnosnom situacijom u gradu Vinkovcima u novogodišnjoj noći, koja je protekla bez problema, čestitajući djelatnicima novu godinu na njihovim radnim mjestima.

Tijekom obilaska, župana Božu Galića dočekao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci i zapovjednik Županijskog vatrogasnog zapovjedništva Vukovarsko-srijemske županije Antun Jelić, zajedno sa dežurnim vatrogascima, koji ga je upoznao s intervencijom gašenja požara koji je izbio u novogodišnoj noći u Mirkovcima, a isti je uspješno lokaliziran, bez ozlijeđenih osoba. Župan Galić zahvalio je svima koji na prazničke dane obavljaju svoj posao te im čestitao novu 2011.godinu.

U vinkovačkoj Općoj bolnici u Silvestarskoj noći župana Božu Galića, saborske zastupnike i zamjenika župana dočekao je ravnatelj Opće bolnice Vinkovci dr. Krunoslav Šporčić i voditelj Odjela za ženske bolesti i porodništvo dr. Ivan Vorgić sa djelatnicima, i svima je čestitao novu 2011.godinu.

Potom je župan Galić, u društvu ravnatelja Šporčića, obišao rađaonu, a do trenutka posjete nije se rodila nijedna beba, pa su uz najljepše želje ostavljeni prigodni darovi za prvorođenu bebu u novoj godini i njezinu majku.

Rezimirajući sve ono što se događalo u protekloj godini, župan Galić je, na novinarska pitanja, istaknuo kako je zadovoljan s projektima koji su ostvareni u području zdravstva, školstva, infrastrukture ali i gospodarstva gdje su, u ovoj krizi, otvorena nova radna mjesta, ali i unatoč tome nezadovoljan je zbog porasta nezaposlenosti u protekloj godini, gdje bi brojke bile i veće da se nije radilo u nastojanju kako bi se sačuvala brojna radna mjesta.

„Svim žiteljima u našoj županiji u novoj godini želim puno zdravlja, veselja i radnih mjesta“ - rekao je na kraju župan Božo Galić.

Ispis
Vrh