Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić primio veleposlanika Republike Austrije mr.sc.Jana Kickerta

  • 24. ožujka 2010.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić primio veleposlanika Republike Austrije mr.sc.Jana Kickerta Župan Božo Galić primio veleposlanika Republike Austrije mr.sc.Jana Kickerta
Župan Božo Galić primio veleposlanika Republike Austrije mr.sc.Jana Kickerta

Veleposlanik Republike Austrije u Republici Hrvatskoj mr.sc. Jan Kickert nastupno je danas posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju i grad Vukovar. Tim je povodom austrijskog veleposlanika primio vukovarsko-srijemski župan Božo Galić u svom Uredu u Vukovaru.

Ovaj susret župan  Galić je iskoristio za bolje upoznavanje gospodarskih prilika koje nudi Vukovarsko-srijemska županija. Istaknuo je konkretne interese za suradnju: ulaganje u gospodarstvo i poljoprivredu.

Župan je zahvalio veleposlaniku Kickertu na njegovoj posjeti Vukovarsko-srijemskoj županiji, pritom izrazivši želju da se dosadašnja dobra suradnja Županije i Veleposlanstva nastavi i ubuduće te proširi u okviru obostranih mogućnosti.

Veleposlanik Kickert istaknuo je da je područje naše županije vrlo zanimljivo austrijskim ulagačima, unatoč problemima s kojima se suočavamo, kao i gospodarskoj krizi.

Također je istaknuo da je Dunav taj koji nas povezuje, kao što je Rajna nekada bila kada se osnivala Europska unija,to je sada Dunav u proširenju Europske unije.

Hrvatska će vrlo brzo postati članica Europske unije, a mi je u tome u potpunosti podržavamo- istaknuo je Kickert.

Ispis
Vrh