Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić primio streljašicu Luciju Mareković

  • 28. srpnja 2010.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić primio streljašicu Luciju Mareković Župan Božo Galić primio streljašicu Luciju Mareković
Župan Božo Galić primio streljašicu Luciju Mareković

VINKOVCI – Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, primio je članicu Streljačkog kluba “Lokomotiva” Vinkovci Luciju Mareković, koja odlazi sa reprezentacijom Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u streljaštvu u Münchenu.

Ovo je veliko priznanje za mladu Vinkovčanku koja je ove sezone ostvarila niz odličnih rezultata. Pobijedila je na “Sarajevo Openu 2010.” u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, bila je druga na seniorskom prvenstvu Hrvatske (ispred olimpijke Snježane Pejčić) i treća na juniorskom prvenstvu Hrvatske.

Lucija je drugoplasirana na rang listi juniorki Hrvatske te ima status vrhunske sportašice od Hrvatskog olimpijskog odbora.

Na prvenstvu će Lucija za juniorsku reprezentaciju Hrvatske nastupiti pojedinačno i ekipno u disciplini standard zračna puška na 10 metara, a kako je rekla očekuje dobar rezultat na razini njenih pogodaka, u posljednje vrijeme od prosječno 392 kruga.
Župan Galić čestitao Luciji na dosadašnjim uspjesima i rezultatima te joj dao podršku za uspješan nastup na Svjetskom prvenstvu, koje će se od 30. srpnja do 11. kolovoza održati u Njemačkoj.

Prijamu kod župana nazočili su Mirjana Bošnjak Kobaš, tajnica Zajednice športskih udruga grada Vinkovaca, Branko Previšić, predsjednik Streljačkog kluba “Lokomotiva” i Anton Đerek, tajnik i trener Streljačkog kluba “Lokomotiva”, koji će zajedno s Lucijom ići u Njemačku.

Ispis
Vrh