Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić poziva građane da podnesu zahtjeve za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata do nedjelje 30. lipnja

  • 15. lipnja 2013.
  • Ured župana, Prostorno uređenje i graditeljstvo

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić obraća se javnosti povodom skorog isteka roka za podnošenje zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada.

Pozivaju se svi građani čije zgrade nisu zakonito izgrađene ili rekonstruirane da podnesu zahtjeve do nedjelje 30. lipanj 2013. godine. Ako niste sigurni trebate li legalizirati, podnesite nepotpun zahtjev, od njega uvijek možete odustati.

     Zbog velike zainteresiranosti javnosti županijski Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša zaprimat će zahtjeve za legalizaciju

  • svakim radnim danom od 07:00 do 19:00 sati, te
  • 29.06.(u subotu) i 30.06.( u nedjelju) od 08:00 do 15:00 sati,

u sjedištu županije u Vukovaru, Županijska 9, te u izdvojenim radnim mjestima u Vinkovcima, J.Dalmatinca 37, Županji, Strossmayerova 18, Iloku, Trg Nikole Iločkog 13 i Otoku, Vladimira Nazora 1/1.

Posebno se pozivaju građani koji se bave poljoprivrednim djelatnostima da podnesu zahtjeve za ozakonjenje njihovih zgrada jer će samo za obavljanje djelatnosti u zakonitim zgradama moći ostvariti sufinanciranje sredstvima iz fondova Europske unije.

Obrazac zahtjeva i dodatne informacije dostupne su i na web stranici Vukovarsko-srijemske županije www.vusz.hr.

Zahtjevi se mogu poslati poštom ili elektronskim putem (vsz-zupan@vu.t-com.hr ili silvana.tvrz@vusz.hr).

Ispis
Vrh