Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić posjetio prostor Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko-srijemske županije

  • 15. svibnja 2013.
  • Hrvatski branitelji, Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić posjetio prostor Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko-srijemske županije Župan Božo Galić posjetio prostor Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko-srijemske županije
Župan Božo Galić posjetio prostor Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko-srijemske županije

Župan Božo Galić zajedno sa gradonačelnikom Vinkovaca Mladenom Karlićem posjetio je prostor Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima koji se trenutno uređuje i u kojemu će se nalaziti spomen soba svim poginulim pripadnicima 68. bojne Vojne policije.  Ilija Cota, pukovnik u miru i predsjednik Podružnice,upoznao je župana i gradonačelnika s tijekom radova, te je istaknuo kako će ovaj prostor osim što će biti u funkciji  bivših, a i sadašnjih pripadnika vojne policije služiti i u edukativne svrhe.

„Zahvaljujući županu Galiću i gradonačelniku Karliću dobili smo službene prostorije u Ulici Jurja Dalmatinca u Vinkovcima, osim za sastanke, prostor će ujedno biti i spomen soba u znak sjećanja na poginule prijatelje“-rekao je Cota.

Kada je udruga branitelja i veterana Vojne policije tražila prostor u kojemu bi se njezini članovi mogli okupljati i provoditi određene aktivnosti sa zadovoljstvom smo im zajedno s gradom izašli u susret. Riječ je o članovima udruge proisteklih iz DR-a i to su ljudi koji su najzaslužniji za obranu i stvaranje hrvatske države. Stoga ima dajemo punu potporu u radu i  aktivnostima koje udruga namjerava provoditi.“rekao je župan Galić.

Službeno otvaranje prostora planirano je na jesen odnosno s početkom  nove školske godine.

Ispis
Vrh