Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić posjetio Općinu Stari Mikanovci

  • 02. kolovoza 2010.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić posjetio Općinu Stari Mikanovci Župan Božo Galić posjetio Općinu Stari Mikanovci
Župan Božo Galić posjetio Općinu Stari Mikanovci

Stari Mikanovci - Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, zajedno sa suradnicima, posjetio je općinu Stari Mikanovci i s načelnikom Općine Tadijom Orlovićem kao i predstavnicima općinske izvršne i predstavničke vlasti održao radni sastanak.

Na sastanku su razgovarali o aktualnostima u općini Stari Mikanovci i tom prilikom načelnik  Orlović je upoznao župana Galića i sve nazočne s funkcioniranjem predstavničke i izvršne vlasti u Općini, naglasivši kako su nakon određenih nesuglasica odnosi između Općinskog vijeća i izvršne vlasti normalizirani.

Župan Galić i suradnici upoznati su i s tijekom obnove Osnovne škole Stjepana Cvrkovića za čije je saniranje krovišta, izmjenu stolarije i sanaciju sportskih terena predviđeno oko 2 milijuna kuna,  zatim, s poslovanjem predškolske ustanove „Vedri dani“, stanjem kanalske mreže III. i IV. reda te nastavkom realizacije Programa raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem.

Nakon radnog sastanka,  župan Galić, i suradnici , u pratnji domaćina, obišli su radilište osnovne škole te njive na kojima je protekloga petka tuča uništila 80 do 100 posto usjeva.

Ispis
Vrh