Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar

  • 12. travnja 2011.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar (1).jpg Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar (1).jpg
Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar (1).jpg
fullscreen Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar (2).jpg Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar (2).jpg
Župan Božo Galić posjetio Općinu Nuštar (2).jpg

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić zajedno sa svojim suradnicima posjetio je  danas općinu Nuštar, gdje je održao radni sastanak s načelnikom Stipom Tomićem i njegovim suradnicima.

Na sastanku se razgovaralo važnim temama za daljnji razvoj općine Nuštar : o priključku na regionalni vodovod, održavanju kanalske mreže, elektrifikaciji poduzetničkih zona, nastavku izgradnje kanalizacijske mreže, projektu navodnjavanja i akumulacijskim jezerima, sportsko-rekreacijskom centru te nerazvrstanim cestama.

Također je bilo riječ o pripremi projekata, s kojima će Općina Nuštar pokušati povući sredstva iz europskih fondova, a jedan od velikih projekata koji je u pripremi, obnova je nuštarskog dvorca i parka.

Uz župana Galića i njegove suradnike sastanku su nazočili Vladimir Čavlović, direktor HEP Distribucije DP „Elektra“ Vinkovci, Dražen Milinković,  direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. Vinkovci, Josip Kuterovac, voditelj VGI „Biđ-Bosut“ u sastavu VGO za područje sliva Save, Hrvatske vode, Vinkovci, Mario Spajić, voditelj VGI za slivno područje „Vuka“ u sastavu VGO za područje slivova Drave i Dunava, Hrvatske vode, Osijek.

Ispis
Vrh