Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić je, povodom blagdana Uskrsa, dodijelio pomoć najpotrebitijima

  • 29. travnja 2010.
  • Ured župana
fullscreen Župan Božo Galić je, povodom blagdana Uskrsa, dodijelio pomoć najpotrebitijima Župan Božo Galić je, povodom blagdana Uskrsa, dodijelio pomoć najpotrebitijima
Župan Božo Galić je, povodom blagdana Uskrsa, dodijelio pomoć najpotrebitijima

U povodu uskrsnih blagdana vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i ove godine dodijelio je pomoć nekima, od onih kojima je ona najpotrebnija.

Iako, tijekom cijele godine, župan Galić kontinuirano dodjeljuje jednokratne novčane pomoći socijalno ugroženim građanima naše županije, koji to od njega zatraže, posebno, a povodom Uskrsa, htio je razveseliti neke od socijalno ugroženih obitelji, te je darivao novčanom pomoći više od 60 najpotrebitijih obitelji na području Vukovarsko-srijemske županije, koje su mu se obratile za pomoć.

Znajući kako, na žalost, u našoj županiji ima puno više socijalno ugroženih obitelji od onih koji su zatražili pomoć, župan Galić dodijelio je 10.000 kuna Caritasu vinkovačkih dekanata koji će ta sredstva dodijeliti socijalno ugroženim obiteljima koji im se obraćaju za pomoć.

Isto tako, prigodnim poklon paketima, župan Galić darivao je osobe s mentalnom retardacijom i pridruženim smetnjama okupljenim u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ Županja, korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci, štićenike Dječjeg doma Sv. Ana  u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama.

Župan Božo Galić je, uz čestitku za Uskrs, svima njima htio i konkretnom pomoći, učiniti Uskrs radosnijim.

Ispis
Vrh