Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

XIII. Gospodarski forum Vukovarsko-srijemske županije

  • 26. rujna 2019.
  • Gospodarstvo
fullscreen XIII. Gospodarski forum VSŽ (1).jpg XIII. Gospodarski forum VSŽ (1).jpg
XIII. Gospodarski forum VSŽ (1).jpg
fullscreen XIII. Gospodarski forum VSŽ (2).jpg XIII. Gospodarski forum VSŽ (2).jpg
XIII. Gospodarski forum VSŽ (2).jpg

Danas je u Regionalnom poslovnom centru u Poslovnoj zoni Lovas održan XIII. Gospodarski forum Vukovarsko-srijemske županije na temu „Unapređenje i poticanje gospodarstva kroz udruživanje i ostvarivanje partnerstva“.

Nazočne je pozdravila načelnica općine Lovas Tanja Cirba. Predstavljeni su projekti općine Lovas „Mladi u poljoprivredi – budućnost“ i „Fostering of cross-border business environment trough development of business competence centres and networks“, koji su financirani sredstvima EU.

Predstavnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Jurica Mateša održao je prezentaciju na temu mogućnosti investiranja na području RH i naše županije.

Prezentacije su održali i Razvojna Agencija Vukovarsko-srijemske županije „Kapitalne investicije na području Vukovarsko-srijemske županije i mogućnosti za gospodarstvenike“, Ured za međunarodnu suradnju TINTL „Mogućnosti za gospodarstvenike na području Srijema“, Lokalna akcijska grupa Srijem „Lokalni razvoj vođen zajednicom“ i Agro-klaster d.o.o. „Razvojni planovi i rezultati rada“ i „Proizvodnja jaja iz slobodnog uzgoja“.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije u ime župana Bože Galića, prisutne je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Zrinka Čobanković, koja je ujedno održala i prezentaciju „Stanje gospodarstva na području Vukovarsko-srijemske županije i mjere za poticanje poduzetništva“.

Ispis
Vrh