Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Vukovarsko-srijemsku županiju posjetio izraelski veleposlanik u RH NJ. E. Yossi Amrani

  • 05. listopada 2009.
  • Ostalo

Danas u Uredu župana, u ime vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, zamjenici župana Željko Cirba i Mato Golubičić primili su veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj NJ.E. Yossi Amrania i njegovu savjetnicu  Plamenku Godić.

Tijekom prijema zamjenici župana  upoznali su NJ.E. Yossi Amrania sa aktualnim stanjem u Vukovarsko srijemskoj županiji.

Veleposlanik Yossi Amrani je istaknuo da mu je cilj buduća što kvalitetnija suradnja Hrvatske i Izraela te je  predložio profesionalnu pomoć tzv. know-how od Izraela za ovaj dio Hrvatske  posebno na ova tri područja- programe pomoći za djecu i mladež koja odrastaju u ratu pogođenim područjima, projektima za  razvoj poljoprivredne proizvodnje i mliječnih farmi, te projektima vodnog gospodarstva.

Zamjenici župana zahvalili su se veleposlaniku Yossi Amraniu na njegovom nastupnom posjetu i pokazanom interesu za Vukovarsko-srijemsku županiju te mu poželjeli uspjeh u obnašanju njegove dužnosti u Republici Hrvatskoj u koju je stupio prije 6 tjedana.

Ispis
Vrh