Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom

  • 04. travnja 2023.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (1).jpg Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (1).jpg
Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (1).jpg
fullscreen Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (2).jpg Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (2).jpg
Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (2).jpg
fullscreen Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (3).jpg Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (3).jpg
Uspješna suradnja Zajednice umirovljenika s Vukovarsko - srijemskom županijom (3).jpg

U maloj županijskoj vijećnici održan je sastanak Zajednice umirovljenika, na kojem je sudjelovalo 17 udruga koje zajedno predstavljaju više od pet tisuća umirovljenika u Vukovarsko - srijemskoj županiji.

Tijekom sastanka, predsjednik Odbora za treću dob Vukovarsko - srijemske županije, županijski vijećnik i koordinator Zajednice umirovljenika Marinko Lukenda, zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Mariom Adamovićem, podijelio je prigodne uskrsne darove predsjednicima udruga. Uz to, članovi Zajednice upoznati su s javnim pozivom županijskog ureda umirovljenika, koji će trajati 30 dana.

Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo susretom te su se složili da bi ovakvi sastanci trebali biti češći kako bi se umirovljenicima osigurala prikladna podrška i skrb u njihovoj trećoj dobi.

Zahvaljujući uspješnoj suradnji udruga s navedenom, više od 1500 umirovljenika je do sada ostvarilo pravo na prigodne pakete pomoći. Ova se inicijativa pokazala iznimno uspješnom, što potvrđuje činjenica da je u prošloj godini podijeljeno 500 paketa, dok se taj broj u ovoj godini dvostruko povećao.

Podsjetimo, ovo je drugi sastanak Zajednice umirovljenike u ovoj godini na kojem su udruge izrazile zahvalnost što su uključene u rješavanje problematike umirovljenika na području županije.

Ispis
Vrh