Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna

  • 05. svibnja 2021.
  • Ostalo
fullscreen U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna (1).jpg U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna (1).jpg
U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna (1).jpg
fullscreen U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna (2).jpg U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna (2).jpg
U Drenovcima potpisani Ugovori s lovačkim udrugama vrijedni oko 50 tisuća kuna (2).jpg

Danas je u Drenovcima održan još jedan u nizu radnih sastanaka župana Bože Galića i lovačkih udruga. U sklopu radnog sastanka potpisani su i uručeni Ugovori o financiranju razvoja i unapređenja lovstva, čija sredstva su dodijeljena temeljem provedenog Javnog poziva.

Ugovori ukupne vrijednosti gotovo 50 tisuća kuna potpisani su i uručeni predstavnicima lovačkih društava Fazan Posavski Podgajci, Ris Gunja, Jelen Rajevo Selo, Kuna Drenovci, Srnjak Vrbanja i Vepar Strošinci.

Program nadziranja klasične svinjske (KSK) i Afričke svinjske kuge (ASK) u lovnoj 2021./2022. godini predstavljen je aktivnim provoditeljima Programa, a to su Ris Gunja, Vepar Strošinci, Jelen Rajevo Selo i Fazan Posavski Podgajci, kao i pasivnim Kuna Drenovci i Srnjak Vrbanja.

Uz župana Galića, sastanku su nazočili predsjednik Povjerenstva za potpore u lovstvu, ujedno načelnik Općine Andrijaševci i voditelj Uprave Hrvatskih šuma Podružnica Vinkovci Damir Dekanić, pročelnik UO za poljoprivredu Vukovarsko-srijemske županije Andrija Matić i zamjenik pročelnika UO za poljoprivredu Vukovarsko-srijemske županije Krunoslav Buhač.

Ispis
Vrh