Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Svečano otvoren 9. jesenski sajam gospodarstva i obrtništva

  • 16. rujna 2011.
  • Gospodarstvo, Ostalo, Ured župana

Gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić svečano je danas otvorio 9. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva, koji se u Vinkovcima održava u okviru 46. Vinkovačkih jeseni.

Zatvoreni i otvoreni prostor Sportsko rekreacijskog centra "Lenije" na više 2500 četvornih metara izložbenog prostora i ove je godine ugostio mnoštvo izlagača čiji se proizvodi temelje na  obrtništvu, poljoprivredi, prehrambenoj industriji i šumarstvu. Na Vinkovački jesenski sajam gospodarstva  i obrtništva, ove godine, odazvalo se 150 izlagača.

Svi odrađuju svoje aktivnosti, poslovni subjekti upošljavaju jako puno ljudi i iz poljoprivrede i iz drvne industrije, prehrambene i obrtništva" istaknuo je vukovarsko-srijemski župan Božo Galić koji je posebno zahvalio vrijednim obrtnicima i poduzetnicima rekavši kako su oni zaslužni za početak gospodarskog oporavka koju ilustrira najbolje smanjenje nezaposlenost odnosno njezino zaustavljanje.

Tijekom sajma organizirano je  i niz dodatnih sadržaja: forumi, okrugli stolovi koji su namijenjeni svim sudionicima i posjetiteljima.

Za sve zainteresirane, sajam je otvoren do 18-tog rujna.

Ispis
Vrh