Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Svečano obilježen Dan općine Gunja

  • 23. srpnja 2010.
  • Ostalo
fullscreen Svečano obilježen Dan općine Gunja Svečano obilježen Dan općine Gunja
Svečano obilježen Dan općine Gunja

GUNJA - U povodu Dana općine Gunja, koji se obilježava na blagdan sv. Jakova apostola, zaštitnika općine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je nazočio vukovarsko-srijemski  župan Božo  Galić.

Uz župana Galića, svečanoj sjednici nazočili su i zamjenik župana Željko Cirba, predstojnik Ureda župana Marinko Beljo, i brojni drugi uzvanici.

Načelnik općine Gunja Vladimir Crnov, u svojem obraćanju upoznao je nazočne s realiziranim projektima na području općine, a zajednički projekt s Općinom Drenovci, vrijedan 3 milijuna kuna, na pragu je potpisivanja Ugovora s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva , dok je kolektor u fazi projektiranja u Hrvatskim vodama. Posebno je uspješna regionalna i prekogranična suradnja, naglasio je načelnik Crnov.

U obraćanju nazočnima župan Galić je pohvalio  dobru suradnju Vukovarsko-srijemske županije s općinom Gunja, naglasivši zadovoljstvo postignutim rezultatima u Općini, a istaknuo je interes Županije u rješavanju kanalizacijske mreže, jer su poplave nanijele velike štete na ovom području. Čestitajući  Dan općine župan Galić poželio je puno  uspjeha u daljnjem radu.

Ispis
Vrh