Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Stručni skup ravnatelja srednjih škola u Dubrovniku

  • 03. veljače 2019.
  • Obrazovanje
fullscreen Stručni skup ravnatelja srednjih škola Stručni skup ravnatelja srednjih škola
Stručni skup ravnatelja srednjih škola

U Dubrovniku, održan je Stručni skup ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova RH sa temom „Uloga rukovođenja srednjoškolskim ustanovama – između strategije i prakse“.

Na stručnom skupu nazočni su upoznati sa aktualnostima iz MZO-a, ulogom rukovođenja u školama Europe, distribuiranom školskom vođenju iz različitih perspektiva, kriznom komuniciranju  rukovođenja iz perspektive ravnatelja, zakonskim propisima i još nizu tema važnih za rukovođenje.

Stručni skup održan je pod pokroviteljstvom predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović, koja  je 02.veljače 2019.  posjetila i svečano pozdravila ravnatelje. Na ovaj način Udruga je svečano obilježila 25 godina svoga postojanja i rada.

Na svečanosti je nazočila ministrica znanosti i obrazovanja  prof.dr.sc. Blaženka Divjak, visoki uzvanici, pročelnici, tajnici Udruge, svi predsjednici Udruge kroz godine, te su pozvane ravnateljice i  ravnatelji srednjoškolskih ustanova, koji su se odazvali u velikom broju.

Uručene su nagrade ravnateljima srednjih škola  koji su sudjelovali u osnivanju Udruge.

Sudjelovali su i ravnatelji srednjih škola naše Županije, kao i v.d. pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje doc.dr.sc. Jadranka Mustapić-Karlić.

Ispis
Vrh