Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Sportske aktivnosti za djecu s teškoćama u razvoju u sklopu projekta „Što sve sportom mogu ja!“

  • 07. siječnja 2020.
  • Sport, mladi i demografija
fullscreen Što sve sportom mogu ja! (1).jpg Što sve sportom mogu ja! (1).jpg
Što sve sportom mogu ja! (1).jpg
fullscreen Što sve sportom mogu ja! (2).jpg Što sve sportom mogu ja! (2).jpg
Što sve sportom mogu ja! (2).jpg
fullscreen Što sve sportom mogu ja! (3).jpg Što sve sportom mogu ja! (3).jpg
Što sve sportom mogu ja! (3).jpg
fullscreen Što sve sportom mogu ja! (4).jpg Što sve sportom mogu ja! (4).jpg
Što sve sportom mogu ja! (4).jpg
fullscreen Što sve sportom mogu ja! (5).jpg Što sve sportom mogu ja! (5).jpg
Što sve sportom mogu ja! (5).jpg

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići poziva sve zainteresirane roditelje s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije da svoju djecu prijave na besplatne sportske aktivnosti.

Sportske aktivnosti su namijenjene djeci s teškoćama u razvoju u dobi od 3 do 18 godina, a održavaju se u prostorijama Udruge Vukovarski leptirići te Društva „Naša djeca“ Vukovar.

Aktivnosti su financirane iz projekta „Što sve sportom mogu ja!“, čiji je cilj djeci s teškoćama u razvoju osigurati preduvjete te izjednačene mogućnosti za sudjelovanje u sportskim aktivnostima kroz zajedničke treninge i integrirane programe.

Vrijednost projekta je 1.493.809,16 kuna, od čega 85% (1.269.737,79 kn) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a 15% (224.071,37 kn) sufinancira Republika Hrvatska iz sredstava Državnog proračuna. Partneri na projektu su: Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima Grada Vukovara „Sportski objekti Vukovar“, Društvo „Naša djeca“ Vukovar i Vukovarsko-srijemska županija.

Za više informacija te prijavu djece možete se javiti na mail: vukovarski.leptirici@gmail.com ili osobno u Udrugu Vukovarski leptirići, Velebitska 16b, Vukovar ili u Društvo „Naša djeca“ Vukovar, Kardinala Alojza Stepinca 48, Vukovar.

Ispis
Vrh