Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti

  • 06. prosinca 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti
Sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti

Nakon završenog nagradnog natječaja „Lajkaj stvarni svijet, a ne virtualni“ kojeg je Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti objavilo 10. listopada 2019. godine, za sve osnovne i srednje škole na području Vukovarsko-srijemske županije, na današnjoj sjednici članovi Povjerenstva su pregledali sve pristigle video uratke kojih je ukupno pristiglo 7.

Članovi Povjerenstva izrazili su zadovoljstvo kvalitetom i sadržajem dostavljenih video uradaka, kao i kreativnošću i maštovitošću djece koja su sudjelovala u osmišljavanju i izvedbi istih.

Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti nakon provedenog tajnog glasovanja odlučilo  je slijedeće: prvo mjesto i nagradu u iznosu od 4.000,00 kuna osvojili učenici Doma učenika Vukovar. Drugo mjesto i nagradu u iznosu 3.000,00 kuna osvijili su učenici OŠ „Antun i Stjepan Radić“ Gunja. Treće mjesto i nagradu u iznosu 2.000,00 kuna osvojili su učenici srednje strukovne škole Vinkovci.

Također, svi članovi Povjerenstva suglasni su da škole čiji radovi učenika nisu osvojili prva tri mjesta, a poslali su svoje uradke na natječaj, budu nagrađeni u iznosu 1.000,00 kuna.

Sjednicom je predsjedavao pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije dr.sc. Darko Dimić.

Ispis
Vrh