Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

„Sajam izbora zanimanja“ 10. listopada 2013. u Vukovaru

  • 01. listopada 2013.
  • Ostalo

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar po drugi puta organizira Sajam izbora zanimanja u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za razvoj karijere“ kojeg sufinancira German Marshall Fund, Balkan Trust for Democracy.

Sajam će se održati 10. listopada 2013. u dvorani Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Vukovaru u trajanju od 10 do 16 sati.

Cilj Sajma izbora zanimanja je informirati učenike završnih razreda osnovne i srednje škole o postojećim obrazovnim programima, obilježjima pojedinih zanimanja i fakultetskim smjerovima te im na taj način olakšati odluku o izboru budućeg zanimanja.

U spomenutom procesu informiranja neizostavna je suradnja i sudjelovanje osnovnih i srednjih škola te fakulteta, koji svojim radom i angažmanom u velikoj mjeri utječu na odluke učenika o izboru budućeg zanimanja.

Proces izbora zanimanja zaslužuje posebnu pozornost te mu je potrebno pristupati sustavno, stoga Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Vukovar nastoji kontinuirano organizirati manifestacije poput ove, razvijati kvalitetnu i efektivnu suradnju s obrazovnim institucijama te ostalim dionicima koji sudjeluju ili na određeni način utječu na proces izbora zanimanja.

Očekujemo Vas na Sajmu izbora zanimanja i radujemo se Vašem dolasku!

Ispis

Priloženi dokumenti

 
Sajam izbora zanimanja 01. listopada 2013. 354,22 KB
Vrh