Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Redovita skupština HUP Podružnice Osijek

  • 04. prosinca 2019.
  • Gospodarstvo
fullscreen Redovita skupština HUP Podružnice Osijek  (1).jpg Redovita skupština HUP Podružnice Osijek  (1).jpg
Redovita skupština HUP Podružnice Osijek (1).jpg
fullscreen Redovita skupština HUP Podružnice Osijek  (2).jpg Redovita skupština HUP Podružnice Osijek  (2).jpg
Redovita skupština HUP Podružnice Osijek (2).jpg
fullscreen Redovita skupština HUP Podružnice Osijek  (3).jpg Redovita skupština HUP Podružnice Osijek  (3).jpg
Redovita skupština HUP Podružnice Osijek (3).jpg

U Osijeku je održana redovita skupština Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Osijek. Pravni savjetnik regionalnog ureda Osijek Ivan Sarić, prezentirao je Izvješće o radu Podružnice Osijek za proteklo razdoblje te je izabran Izvršni odbor i predsjednik Podružnice Osijek, a također su izabrani i predstavnici Podružnice u Skupštinu HUP-a.

Pored aktivnosti koje su provedene u proteklom razdoblju stavljen je naglasak i na dugogodišnju suradnju Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske udruge poslodavaca putem PUMA- Programa usavršavanja managera, putem  kojega se za poduzetnike s područja naše županije organiziraju seminari i radionice na aktualne teme bitne poduzetnicima.

Zamjenik glavnog direktora HUP-a i direktor regionalnog ureda Osijek Bernard Jakelić, prezentirao je rezultat rada Hrvatske udruge poslodavaca u protekloj godini, a sve sa ciljem stvaranja povoljnije poslovne klime i zdravije tržišne ekonomije u Hrvatskoj.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije na Skupštini je sudjelovala pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Zrinka Čobanković.

Ispis
Vrh