Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Raspisan peti natječaj za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 101 i Mjeru 103

  • 31. svibnja 2011.
  • Financije

U namjeri da informacije o provedbi IPARD programa budu na vrijeme dostupne svim potencijalnim korisnicima na području cijele Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju – SAPARD/IPARD Agencija – objavila peti javni natječaj za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ i Mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih proizvoda“.

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 58/11, a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr) i na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.apprrr.hr), gdje se nalazi i Vodič za korisnike za ovu mjeru.

Obrasci za prijavu na natječaj te informativni upitnici koji se popunjavaju i šalju zajedno s prijavom i pratećom dokumentacijom su dostupni na internetskoj stranici Agencije za plaćanja i Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, a rok za podnošenje prijava počinje teći od 30. svibnja 2011. i traje zaključno do 11. srpnja 2011., sukladno tekstu Natječaja.

Ispis
Vrh