Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Raspisan 2. natječaj za dodjelu sredstava IPARD programa za Mjeru 301

  • 24. svibnja 2011.
  • Financije, Gospodarstvo

U namjeri da informacije o provedbi IPARD programa budu na vrijeme dostupne svim potencijalnim korisnicima na području cijele Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju – SAPARD/IPARD Agencija – jučer objavila drugi javni natječaj za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 301 „Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“.

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 54/11, a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr) i na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.apprrr.hr), gdje se nalazi i Vodič za korisnike za ovu mjeru.

Obrasci za prijavu na natječaj te informativni upitnici koji se popunjavaju i šalju zajedno s prijavom i pratećom dokumentacijom su dostupni na internetskoj stranici Agencije za plaćanja i Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, a rok za podnošenje prijava počinje teći od 16.svibnja 2010. i traje zaključno do 13.lipnja 2011., sukladno tekstu Natječaja. Također, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi Mjere 301 unutar IPARD programa objavljen je u Narodnim novinama br.54/11, a dostupan je uz tekst javnog natječaja i na navedenim internetskim stranicama Ministarstva i Agencije.

Ispis
Vrh