Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Radni sastanak u Domu za starije i nemoćne osobe Ilok

  • 05. srpnja 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Radni sastanak u Domu za starije i nemoćne osobe Ilok Radni sastanak u Domu za starije i nemoćne osobe Ilok
Radni sastanak u Domu za starije i nemoćne osobe Ilok

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Ilok održan je radni sastanak vezan uz poziv na dostavu projektnih prijedloga „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije - druga faza.

Tema sastanka je bila prijava prijedloga projekta „Srce zajednice“ na poziv, čiji je nositelj Dom za starije i nemoćne osobe Ilok, a partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Vukovar i Vukovarsko-srijemska županija. Projekt je usmjeren na ulaganje u infrastrukturu doma. Kroz projekt se planira izgraditi 5 paviljona, odnosno montažnih kućica u kojima će se pružati usluge poludnevnog i dnevnog boravka osobama starije životne dobi. Jedan paviljon je predviđen za osobe oboljele od  Alzheimerove bolesti – drugi stupanj.  Osim izgradnje paviljona kroz projekt se planira nabava dva vozila, te nabava opreme za kuhinju i vešeraj u domu.

Na sastanku su sudjelovali: ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Ilok Darija Nikolić, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Zvonimir Rogulja, Zrinka Lončar iz Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, a ispred Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko - srijemske županije sudjelovali su pročelnik Darko Dimić, i viša stručna suradnica za socijalnu skrb Andrijana Jukić.

Ispis
Vrh