Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj

  • 26. listopada 2018.
  • Gospodarstvo

Autor: izvor: https://konferencije.lider.media/

fullscreen Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj (1).jpg Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj (1).jpg
Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj (1).jpg
izvor: https://konferencije.lider.media/
fullscreen Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj (2).jpg Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj (2).jpg
Proglašene najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj (2).jpg
izvor: https://konferencije.lider.media/

Izborom najbolje velike, srednje i male proizvodne investicije Lider invest, poslovni tjednik Lider želi mijenjati sustav vrijednosti i doprinijeti da oni koji investiraju postanu istinski junaci u javnosti. Već treću godinu zaredom Lider prepoznaje, bira i nagrađuje najbolje u kategorijama velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija. To je priznanje svim do sada nagrađenim poduzetnicima, ali i poticaj ostalima.

Kriteriji odabira bili su udio izvoza, broj novootvorenih radnih mjesta i suvremenost tehnologije. Uz to, investicija je morala stvoriti uvjete za zapošljavanje većeg broja ljudi, pridonijeti razvoju proizvodnje i konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, uvesti i razviti nove tehnologije, podići sigurnost i kvalitetu života građana, pridonijeti održivom razvoju i zaštiti okoliša te stvoriti dodanu vrijednost.

Tri poduzeća sa sjedištem na području Vukovarsko-srijemske županije dobilo je priznanja Lider invest 2018. Riječ je o tvrtkama koje su u posljednjih nekoliko godina investirale u vlastite proizvodne pogone i tako nedvojbeno pridonijele rastu gospodarstva, a radi se o poduzećima: Multinorm, Akord i Grad-export.

Posebno priznanje za poticanje regionalnog razvoja dobila su poduzeća Multinorm i Akord.

Posebnu nagradu redakcije Lidera za kontinuirano ulaganje dobio je Grad-export.

Ispis
Vrh