Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Prevencija sredstava ovisnosti i rizičnih ponašanja s kojima se suočavaju mladi u njihovoj svakodnevnici

  • 15. rujna 2021.
  • Ostalo
fullscreen Prevencija sredstava ovisnosti i rizičnih ponašanja s kojima se suočavaju mladi u njihovoj svakodnevnici.jpg Prevencija sredstava ovisnosti i rizičnih ponašanja s kojima se suočavaju mladi u njihovoj svakodnevnici.jpg
Prevencija sredstava ovisnosti i rizičnih ponašanja s kojima se suočavaju mladi u njihovoj svakodnevnici.jpg

Policijska uprava vukovarsko-srijemske županije u suradnji sa Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Gradskim društvom Crvenog križa Vinkovci i Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti održala je na Trgu Slobode u Vinkovcima preventivno edukativnu akciju „Prevencija sredstava ovisnosti i rizičnih ponašanja s kojima se suočavaju mladi u njihovoj svakodnevnici“.

Cilj akcije je zaštita mladih osoba od neprihvatljivih i rizičnih čimbenika, a koji kao takvi generiraju delikventna ponašanja s višestruko štetnim posljedicama. Ova akcija nije bila usmjerena samo na mlade nego i na njihove roditelje kao i sve društvene čimbenike i to podizanjem nivoa svijesti o važnosti za pravilan odgoj i razvoj maloljetnih osoba.

Navedenoj akciji prisustvovali su i članovi Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti zajedno sa predsjednikom Povjerenstva zamjenikom župana Franjom Oreškovićem. Ovom prigodom podijeljeni su i promidžbeni materijali o borbi protiv ovisnosti kao i materijali koji pozivaju mlade na odgovorno ponašanje i zdrave i ispravne životne stavove.

Ova akcija se nastavlja te je slijedeća predviđena za 24. rujna 2021. godine u kojoj će Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti također sudjelovati.

Ispis
Vrh