Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Poziv za prijavu na Izbor najuzornije hrvatske seoske žene

  • 14. travnja 2023.
  • Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj
fullscreen Poziv za prijavu na Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.jpg Poziv za prijavu na Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.jpg
Poziv za prijavu na Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.jpg
Hrvatske uzorne seoske žene

U organizaciji Udruge Uzorne hrvatske seoske žene, započele su prijave na Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.  Mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela.

"Ovim projektom želimo pripomoći promociji vrijednosti i važnosti žene na selu s ciljem afirmacije i podizanja kvalitete življenja na hrvatskom selu, očuvanju obitelji i kulturne baštine, ali i sudjelovanjem u obilježavanju Svjetskog dana seoske žene koji se obilježava svake godine 15. listopada", istaknuli su iz Udruge napomenuvši kako će se pažnja skrenuti na ženine uspješne aktivnosti koje do sada nisu bile odgovarajuće promovirane, vrednovane i nagrađivane, osobito u seoskim sredinama. Ovogodišnji će se izbor održati 8. listopada u Svetom Petru u Šumi, a prijave se primaju do 1.lipnja. Prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te kratak životopis, a šalje se na adresu:

 

Vukovarsko-srijemska županija

Upravni odjel za poljoprivredu

Glagoljaška 27

32100 Vinkovci

 

ili

 

Predsjednica Udruge Katica Jerleković

Cekovići 26

10143 Kravarsko

 

Ili

 

elektroničkom poštom na katica.jerlekovic@gmail.com

Ispis

Priloženi dokumenti

Vrh