Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Poziv obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i malim proizvođačima hrane na poslovnu suradnju

  • 29. ožujka 2023.
fullscreen Agroklaster (1).jpg Agroklaster (1).jpg
Agroklaster (1).jpg
Izvor: Agroklaster VSŽ
fullscreen Agroklaster (2).jpg Agroklaster (2).jpg
Agroklaster (2).jpg
Izvor: Agroklaster VSŽ
fullscreen Agroklaster (3).jpg Agroklaster (3).jpg
Agroklaster (3).jpg
Izvor: Agroklaster VSŽ

Agroklaster Vukovarsko – srijemske županije objavio je Javni poziv obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i drugim malim proizvođačima hrane za iskaz interesa za poslovnu suradnju.

Agro-klaster d.o.o. Vinkovci tvrtka je osnovana 2018. godine s misijom i ciljem snažnijeg povezivanja i umrežavanja malih proizvođača hrane na području Vukovarsko-srijemske županije, radi njihovog boljeg pozicioniranja na tržištu, jačanja pojedinačne i sektorske konkurentnosti, proizvodnje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda veće dodane vrijednosti te u konačnici i povećanja ukupne proizvodnje domaćih prehrambenih proizvoda.

„Namjera nam je u svoje aktivnosti uključivati što veći broj malih proizvođača hrane iz naše županije i na taj način intenzivirati gospodarske aktivnosti, osobito u ruralnim područjima te inicirati povezivanje lokalnih proizvođača s lokalnim i nacionalnim tržištem“, stoji u Javnom pozivu.

Proizvodi koji mogu biti predmet poslovne suradnje su suhomesnati proizvodi, sirevi (sve vrste), voćni sokovi, pekmezi i drugi slični proizvodi od voća, orašasti proizvodi, med, svježe, ukiseljeno i prerađeno povrće, bučina i suncokretova ulja i drugi nespomenuti domaći prehrambeni proizvodi.

Proizvodi koji se nude moraju biti uredno deklarirani i u potpunosti odgovarati propisanim standardima za prodaju krajnjim kupcima.

Više detalja o Javnom pozivu možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici Agroklastera.

Ispis
Vrh