Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Poziv na radionicu - Javnog poziva za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu

  • 18. svibnja 2023.

Ovim putem Vas pozivamo Vas na radionicu na temu „Prijava projektnih prijedloga na Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje poslovanja gospodarskih subjekata na području Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu“ tijekom koje će se prijaviteljima detaljno objasniti postupak prijave, obrade prijavnica, ocjenjivanja i donošenja odluke o dodjeli financijskih sredstava.

Pravo na potporu u sklopu ovog Javnog poziva imat će poduzetnici, obrti te ostali subjekti koji se svrstavaju u mikro i male subjekte malog gospodarstva sa sjedištem na području Vukovarsko-srijemske županije, izuzev trgovačkih društava i ustanova u kojima Vukovarsko-srijemska županija, druga jedinica lokalne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ima vlasnički udjel u temeljnom kapitalu.

Pravo na potporu će imati poduzetnici koji posluju na području Vukovarsko-srijemske županije bez obzira na vrstu djelatnosti osim poduzetnika koji su registrirani za obavljanje poljoprivredne djelatnosti.

Radionica će se održati u srijedu 24. svibnja 2023. velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije na adresi:

 Vukovarsko-srijemska županija

Županijska 9

32 000

Vukovar

s početkom u 13:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je 60-90 minuta.

Ispis

Priloženi dokumenti

 
Poziv na radionicu 18. svibnja 2023. 384,42 KB
Vrh