Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Potpisan ugovor o sufinanciranju „Programa usavršavanja managera-PUMA“

  • 21. veljače 2011.
  • Financije, Gospodarstvo
fullscreen Potpisan ugovor o sufinanciranju „Programa usavršavanja managera-PUMA“ Potpisan ugovor o sufinanciranju „Programa usavršavanja managera-PUMA“
Potpisan ugovor o sufinanciranju „Programa usavršavanja managera-PUMA“

Vukovarsko-srijemska županija u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca već petu godinu za redom provodi “Program usavršavanja managera – PUMA” u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ugovor o sufinanciranju ‘Programa usavršavanja managera -PUMA’  Hrvatske udruge poslodavaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2011. god. potpisali su župan Božo Galić i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca  Bernard Jakelić.

Cilj programa je edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata  završnih godina studija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru kroz jednostavne radionice tijekom godine.

Župan  Božo Galić je istaknuo kako potpisivanjem ovog Ugovora Vukovarsko-srijemska županija petu godinu za redom nastavlja doprinositi regionalnom razvoju i napretku gospodarstva usavršavanjem mladih ljudi kroz praktična znanja i iskustva.

„Ulaganje u mlade ljude i znanje naša  je  budućnost“-dodao je župan Galić.

Zamjenik glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić izrazio je zadovoljstvo što je Vukovarsko-srijemska županija i ove godine prepoznala važnost ovog projekta.

„Posebno u ova teška vremena najveća ulaganja trebala bi biti u gospodarstvo kako bi se stvorili uvjeti da gospodarstvenici prebrode ovu krizu. Također je dodao kako svake godine u PUMA program bude uključeno preko 100 polaznika čime se ujedno stvara jezgra mladih stručnjaka i kvalitetnog kadra za naše gospodarstvo.“

Ispis
Vrh