Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“

  • 04. studenog 2022.
  • Ostalo
fullscreen Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (1).jpg Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (1).jpg
Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (1).jpg
fullscreen Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (2).jpg Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (2).jpg
Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (2).jpg
fullscreen Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (3).jpg Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (3).jpg
Ponovljen uspjeh mobilne izložbe „Diverterra“ (3).jpg

Početkom studenog, virtualna mobilna izložba „Diverterra“ postavljena u prostorijama poduzetničkog inkubatora Vinkovci, došla je do svoga završetka. Naime, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Vinkovci, od sredine listopada imala je otvorenu besplatnu mobilnu izložbu o biološkoj raznolikosti namijenjenu našim najmlađima..

Zahvaljujući Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, te Zavodu za zaštitu okoliša i prirode, koji su Javnoj ustanovi zahvaljujući prošlogodišnjim dobrim rezultatima ponovno ustupili ovu zanimljivu mobilnu Informacijsko-edukativnu virtualnu izložbu, mali posjetitelji su i ove godine imali priliku slušati zanimljive teme o zaštiti prirode i okoliša, te biološkoj raznolikosti i klimatskim promjenama.

Organizirane grupe djece svakodnevno su dolazile u prostorije Poduzetničkog inkubatora Vinkovci, gdje ih je dočekivao stručni edukator Javne ustanove Mario Raguž, ujedno i voditelj izložbe. Po završetku, utvrđen je odličan uspjeh provedbe jer je posjećena od strane  velikog broja dječjih vrtića sa prostora grada Vinkovaca i okolice, te pojedinih osnovnih škola.

Ispis
Vrh