Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru

  • 04. lipnja 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru (1).jpg Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru (1).jpg
Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru (1).jpg
fullscreen Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru (2).jpg Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru (2).jpg
Održane sportske igre domova za odrasle osobe u Nuštru (2).jpg

U organizaciji Doma za odrasle osobe Nuštar, danas su održane „Sportske igre domova za odrasle osobe“ u Nuštru. Na igrama su sudjelovali natjecatelji iz 10 domova za odrasle osobe iz različitih krajeva Republike Hrvatske.

Sve nazočne prigodno je pozdravila ravnateljica Doma za odrasle osobe Nuštar Zdenka Raguž istaknuvši višestruku korist ovih susreta, a najviše od svega međusobno druženje korisnika.

Korisnici su se natjecali u pet različitih disciplina: domino, čovječe, ne ljuti se, pikado, kartanje ( belot) i stolni tenis. Pobjednik na sportskim igrama bio Dom za odrasle osobe Nuštar, sa dva prva mjesta( u disciplinama domino i pikado), na drugom mjestu je Dom za odrasle osobe Bjelovar i na trećem mjestu Dom za odrasle osobe Bidružica.

Doma za odrasle osobe Nuštar prepustio je titulu pobjednika drugoplasiranom Domu za odrasle osobe Bjelovar koji će iduće godine biti domaćin Sportskih igara domova za odrasle osobe.

Na sportskim igrama domova za odrasle osobe ispred Vukovarsko-srijemske županije nazočila je viša stručna suradnica za socijalnu skrb u Upravom odjelu za socijalnu skrb Andrijana Jukić.

Ispis
Vrh