Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana treća sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi

  • 21. travnja 2020.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

Tim za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi krenuo je sa aktivnostima obilaska domova za starije i nemoćne osobe na području Vukovarsko-srijemske županije a u svezi kontrole provedbe Uputa.

Nakon što je tim za kontrolu provedbe Uputa obišao slijedeće domove za starije i nemoćne osobe: „Breza“ u Gunji, „Apolon“ u Županji, „Svjetlost“ u Gradištu i „Svjetlost plus“ u Županji  održana je treća sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa na kojoj je izvršena analiza zapisnika sa terena, te je napravljeno konačno izvješće koje je dostavljeno Stožeru civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, županijskom centru 112 kao i Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske što je sukladno Odluci o nužnoj mjeri pojačane kontrole provođenja upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi (NN 47/20).

Također dogovoreno je da će dana 22. travnja 2020. godine tim za kontrolu provedbe Uputa obići slijedeće domove: Dom za starije i nemoćne osobe Vinkovci, Dom za starije i nemoćne osobe Vukovar, Obiteljski dom Lukić- Bobota i Obiteljski dom Mihajlo Vuković – Bobota.

Ispis
Vrh