Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana javna izlaganja u postupcima utvrđivanja objedinjenih uvjeta zaštite okoliša za " Farmu svinja Andrijaševci 1" i "Farmu svinja Čeretinci"

  • 29. studenog 2012.
  • Prostorno uređenje i graditeljstvo, Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj, Priroda i zaštita okoliša

U  okviru provođenja postupka utvrđivanja objedinjenih uvjeta zaštite okoliša postojećih postrojenja "FARMA SVINJA ANDRIJAŠEVCI 1" i "FARMA SVINJA ČERETINCI", u cilju informiranja i sudjelovanja javnosti i zainteresirane javnosti u pitanju zaštite okoliša, javna rasprava za postrojenje "FARMA SVINJA ANDRIJAŠEVCI 1" već se provodi od 15. studenog do 15. prosinca 2012. god., a javna rasprava za postrojenje "FARMA SVINJA ČERETINCI" u Markušici već se provodi od 16. studenog do 16. prosinca 2012. god.

Danas su održana dva javna izlaganja:

"FARMA SVINJA ANDRIJAŠEVCI 1" u Općinskoj vijećnici zgrade Općine Andrijaševci u Rokovcima.

"FARMA SVINJA ČERETINCI" u Općinskoj vijećnici zgrade Općine Markušice u Markušici.

Tijekom javnog izlaganja javnost i zainteresirana javnost  mogla je postavljati pitanja o zahvatu, a odgovore na postavljena pitanja davali su izrađivači Zahtjeva i Tehničko-tehnološkog rješenja "DVOCUT ECRO" d.o.o. kao i nositelj zahvata PIK Vinkovci d.d.. Nadležno upravno tijelo za koordinaciju javne rasprave je Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Vukovarsko srijemske-županije, javnom izlaganju bila je nazočna Nataša Radojčić, voditeljica Odsjeka za zaštitu okoliša.

Ispis
Vrh