Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana četvrta sjednica tima za kontrolu provedbe Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19

  • 11. rujna 2020.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Održana sjednica tima za kontrolu (1).jpg Održana sjednica tima za kontrolu (1).jpg
Održana sjednica tima za kontrolu (1).jpg
fullscreen Održana sjednica tima za kontrolu (2).jpg Održana sjednica tima za kontrolu (2).jpg
Održana sjednica tima za kontrolu (2).jpg

Tim za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi i dalje nastavlja sa aktivnostima obilaska domova za starije i nemoćne osobe na području Vukovarsko-srijemske županije a u svezi kontrole provedbe Uputa.

Analizirajući stanje u domovima u kojima je obavljen nadzor može se reći da svi domovi/ustanove uglavnom provode mjere i pridržavaju se preporuka iz Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi.

Također, na pitanje o mogućnosti izlaska korisnika za vrijeme Vinkovačkih jeseni većina odgovornih osoba u domovima/ustanovama rekla je kako nažalost ove godine njihovi korisnici neće moći odlaziti na događanja u gradu tijekom Vinkovačkih jeseni jer to predstavlja veliki rizik za sve korisnika doma/ustanove. Također, neke su ustanove zamolile i svoje djelatnike da ne sudjeluju u programu Vinkovačkih jeseni kako bi i na taj način smanjili rizik od ulaska virusa u ustanove

Ispis
Vrh