Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana 9. Sjednica Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja

  • 02. rujna 2019.
  • Obrazovanje
fullscreen Održana 9. Sjednica Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Održana 9. Sjednica Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja
Održana 9. Sjednica Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja

U prostorijama Male vijećnice Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima, održana je 9. Sjednica Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja u čijem sastavu su ravnatelji srednjih škola predstavnici svih županija Republike Hrvatske.

Pročelnica UO za obrazovanje, doc.dr.sc Jadranka Mustapić-Karlić je u uvodnom govoru pozdravila sve prisutne i upoznala ih sa Vukovarsko-srijemskom županijom, stanjem u osnovnom i srednjem školstvu, demografskim prilikama, uspjehu učenika naše Županije na državnim i međunarodnim natjecanjima, opremi škola i drugim temama vezanim za osnovno i srednje školstvo.

Na sjednici se raspravljalo o aktualnostima u srednjoškolskom obrazovanju, ali i primjeni Škole za život-temi koja je zaokupila pozornost prisutnih. Predsjednica Udruge, Suzana Hitrec, pročitala je sva pitanja UHSR-a i odgovore Ministarstva obrazovanja na danu temu, nakon kojih je uslijedila rasprava i iznošenje prijedloga prisutnih ravnatelja.

Također je dogovoreno, kako će se dodatni razgovori na ovu temu voditi na  jesenskom stručnom skupu ravnatelja srednjih škola, koji će se održati  od 21.-23. listopada 2019. u Tučepima.

Ispis
Vrh