Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika

  • 21. rujna 2011.
  • Gospodarstvo, Financije, Ured župana
fullscreen Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika (1).jpg Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika (1).jpg
Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika (1).jpg
fullscreen Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika (2).jpg Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika (2).jpg
Održana 13. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika (2).jpg

Danas je u Palači Srijem u Vukovaru održana 13. sjednica Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika.

Na Koordinaciji je član Uprave MICRO projekt d.o.o., Željko Marić, predstavio metodologiju implementacije Županijske razvojne strategije i to kroz predstavljanje operativnog plana i elemente modula e-županije, koji će biti dani na korištenje i koji su namijenjeni za unos razvojnih projekata na području Županije.

Spomenuta baza predstavlja alat za provedbu Županijske razvojne strategije omogućavajući Županiji da na jednom mjestu prikupi, pohrani i obrađuje sve projektne prijedloge.

Prije Koordinacije održano je predstavljanje elektronske baze podataka e-županija i pročelnicima/cama Upravnih odijela, predstavnicima/cama Agencija za razvoj VSŽ, Eko sustava, Zavoda za prostorno uređenje, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima VSŽ.

Ispis
Vrh