Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan sastanak Županijskog tima za razvoj sustava palijativne skrbi

  • 11. prosinca 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

U Velikoj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije održan je sastanak Županijskog tima za razvoj sustava palijativne skrbi s dnevnim redom:

1. Kratko izvješće Koordinatora o radu mobilnih palijativnih timova pri Domovima zdravlja u Vukovarsko-srijemskoj županiji

2. Kratko izvješće o hospitaliziranim palijativnim pacijentima u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci

3. Izvješće sa Simpozija u Vukovaru pod nazivom: „Cjelovita skrb za palijativne bolesnike“

4. Razno

Županijski tim za razvoj sustava palijativne skrbi raspravljao je o radu mobilnih palijativnih timova pri Domovima zdravlja u Vukovarsko-srijemskoj županiji i o palijativnim pacijentima koji su prošli kroz sustav palijativne skrbi kroz Dom zdravlja Vinkovci, Dom zdravlja Vukovar i Dom zdravlja Županja, kao i o hospitaliziranim palijativnim pacijentima u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci u 2019. godini.

Na sastanku Županijskog tima za razvoj sustava palijativne skrbi razgovaralo se i o nedavno održanom Simpoziju u Vukovaru pod nazivom: „Cjelovita skrb za palijativne bolesnike“.

Nakon opsežne rasprave Županijski tim za razvoj sustava palijativne skrbi u svom zaključku  naveo je će jedna od značajnih aktivnosti u sljedećoj godini biti elektroničko povezivanje baze podataka palijativnih pacijenata putem jednog od odabranih programa, a koji bi poboljšao rad i komunikaciju između svih županijskih zdravstvenih ustanova.

Ispis
Vrh