Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam''

  • 25. veljače 2019.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj, Turizam i kultura
fullscreen Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam'' (1).jpg Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam'' (1).jpg
Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam'' (1).jpg
fullscreen Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam'' (2).jpg Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam'' (2).jpg
Održan 3. sastanak članova Upravnog odbora projekta ''ViCTour-Virtualni i kulturni turizam'' (2).jpg

U skladu s ulogom Upravljačkog odbora (SC) za praćenje, upravljanje i donošenje strateških odluka s obzirom na prilagodbu projekata u slučaju nepredviđenih situacija i vrednovanje dinamike ostvarivanja rezultata tijekom provedbe, održan je 3. sastanak SC za ocjenu provedene aktivnosti i postignutih rezultati u 4. Periodu provedbe projekta ViCTour. Projekt ViCTour-virtualni i kulturni turizam sufinancira se iz Interreg programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija za razdoblje od 2014-2020.

Sve prisutne je na sastanku u Novom Sadu pozdravila Ivana Đurica ispred Fonda „Evropski poslovi“  AP Vojvodine te kratko izvijestila o njihovim provedenim aktivnostima kao i onim planiranim.

Prema dnevnom redu partneri su izvjestili o aktivnostima planirane za Izvještajno razdoblje 5. Tijekom sastanka, posebna je pozornost posvećena realizaciji nekih projetnih aktivnosti, npr. nabavka VR uređaja i izrada VR aplikacija, organizacija studijskog putovanja, što sve zahtjeva dobru koordinaciju projektnih partnera.

Na sastanku je sudjelovala voditeljica projekta ViCTour Magdalena Parati te pročelnica UO za turizam i kulturu Marija Budimir.

Ispis
Vrh