Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa Vukovarsko-srijemske županije

  • 18. lipnja 2020.
  • Gospodarstvo, Regionalni razvoj
fullscreen Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (1).jpg Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (1).jpg
Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (1).jpg
fullscreen Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (2).jpg Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (2).jpg
Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (2).jpg
fullscreen Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (3).jpg Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (3).jpg
Održan 3. Forum lokalnih akcijskih grupa VSŽ (3).jpg

Danas je u Lovasu održan 3. Forum Lokalnih akcijskih grupa pod nazivom „Sadašnjost i budućnost Lokalnog razvoja vođenog zajednicom. Isti je organiziran od strane Lokalne akcijska grupe Srijem u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom, Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije, Razvojnom agencijom TINTL te općinom Lovas.

Na Forumu su se okupili županijski razvojni dionici, predstavnici domaćih LAG-ova s područja Vukovarsko-srijemske županije, ali i predstavnici gostujućih Lokalnih akcijski grupa iz Osječko-baranjske županije. Razvojni dionice su predstavili svoje aktivnosti i projekte u proteklom razdoblju te su stavili naglasak i na probleme s kojima se suočavaju na terenu.

Kao i prijašnjih godina doneseni su određeni zaključci Foruma, koji se većim dijelom odnose na potrebnu pravedniju raspodjelu preostalih sredstava u Mjeri 19 - Potpora lokalnom razvoju u okviru inicjative LEADER te na provedbu „multifondovskog“ pristupa u provedbi lokalnih razvojnih strategija LAG-ova u novoj financijskoj perspektivi.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije sudjelovala je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj, Zrinka Čobanković.

Ispis
Vrh