Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci

  • 26. travnja 2010.
  • Ostalo
fullscreen Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci
Obilježen Dan Općine Stari Mikanovci

Stari Mikanovci – Obilježavanje Dana Općine Stari Mikanovci, koje se održavalo jučer u nedjelju, započelo je svečanom svetom misom, koju je služio vlč. Mirko Bingula, župnik župe Sv. Klare djevice u Starim Miknovcima, na kojoj je nazočio župan Božo Galić.

Nakon svete mise župan Galić je položio i vijenac kod središnjeg križa u Starim Mikanovcima, zajedno sa načelnikom Općine Tadijom Orlovićem.

Potom se održao turnir u gađanju glinenih golubova, zatim nogometna utakmica mlađih i starijih pionira iz Starih Mikanovaca s gostima iz Cerne, te pokazna vježba mladeži Dobrovoljnog vatrogasnog društva i jahanje članova Konjičke udruge „Griva“ iz Starih Mikanovaca u središtvu mjesta.

Nakon toga uslijedilo je svečano zatvaranje teniskog turnira Teniskog kluba Stari Mikanovci te nogometna utakmica 1. ŽNL između nogometaša iz Starih Mikanovaca i Vukovara.

Istodobno se odvijao i kulutrno zabavni program u parku u središtu Starih Mikanovaca na kojem su nastupali KUD-ovi iz Cerne, Ivankova i Starih Mikanovaca, na kojoj su nazočili predstavnici mikanovačkog političkog, gospodarskog i društvenog života, a sve nazočne sudionike kao i mještane i njihove goste pozdravio je župan Galić u svom govoru.

Ispis
Vrh