Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Stari Jankovci

  • 20. travnja 2010.
  • Ostalo

Stari Jankovci – Općina Stari Jankovci slavi svoj dan od kada je 20. travnja 1993. godine formirana konstituiranjem prvog Općinskog vijeća, i proteklih godina, posebice nakon povratka kada je oko 90 posto mještana se vratilo u ovu Općinu, svečano  se obilježava različitim programima koji su za tu prigodu organizirani.

Tako je središnje obilježavanje Dana Općine Stari Jankovci održano danas polaganjem vijenaca kod centralnog križa na mjesnom groblju u Starim Jankovcima, a zajednički su položili župan Božo Galić, s predstojnikom Ureda župana Marinkom Beljom, i načelnik Općine Ivo Lozić, s predsjednikom Vijeća Ivom Radićem.

Program obilježavanja nastavio se svečanom sjednicom Općinskog vijeća u zgradi Općine, kada su nakon izlaganja svih projekata koji su realizirani u prethodnom razdoblju, ali i onih koji se planiraju, posebno one koje se odnose na smanjenje nezaposlenosti i odlazak mladih iz svih naselja Općine Stari Jankovci, svečano dodijeljene zahvale i priznanja zaslužnima u razvoju Općine.

Sjednica se odvijala u nazočnosti župana Galića, zamjenika župana Đorđa Ćurčića, predstavnika crkvenih i civilnih područja djelovanja, načelnika Općina naše županije te brojnih gostiju koji su se odazvali navedenom obilježavanju.

Ispis
Vrh