Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze

  • 03. lipnja 2022.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (1).jpg Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (1).jpg
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (1).jpg
fullscreen Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (2).jpg Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (2).jpg
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (2).jpg

U organizaciji društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije u prostorijama Hrvatskog doma u Bogdanovcima obilježen je Svjetski dan multiple skleroze. U sklopu predviđenog programa stručnjaci iz područja zdravstva održali su nekoliko tematskih predavanja na kojima su prezentirana najnovija istraživanja i saznanja o liječenju bolesti kao i o važnosti fizioterapije u liječenju multipla skleroze.

Ovaj susret bio je i prigoda za razmjenu iskustava kao i druženje sa gostujućim društvima multiple skleroze,  koji su u velikom broju pristigli iz svih dijelova Republike Hrvatske,  Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.

Vukovarsko-srijemska županija prati i podržava rad Društva multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije, koje je svojim dosadašnjim radom ostvarilo mnoge projekte, koji su od velikog značaja za sve oboljele od ove teške bolesti. Ovom svečanom susretu uz gostujuće članove društava multiple skleroze iz zemlje i inozemstva, predstavnike zdravstvenih ustanova kao i ustanova za rehabilitaciju, sa kojima surađuje Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije, nazočili su i djelatnici Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh