Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježavanje 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica započelo je danas u Lovasu polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja masovne grobnice na groblju u Lovasu. U ime Vukovarsko-srijemske županije vijenac je položio i svijeću zapalio predstojnik Ureda župana Marinko Beljo. Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća u župnoj crkvi sv Mihaela u Lovasu služena je sveta misa zadušnica za sve poginule, ubijene i nestale mještane u Domovinskom ratu koju je predvodio lovaski župnik vlč. Borislav Romić.

  • 21. ožujka 2011.
  • Hrvatski branitelji
fullscreen U Lovasu obilježena 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica (1).jpg U Lovasu obilježena 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica (1).jpg
U Lovasu obilježena 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica (1).jpg
fullscreen U Lovasu obilježena 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica (2).jpg U Lovasu obilježena 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica (2).jpg
U Lovasu obilježena 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica (2).jpg

Obilježavanje 13. obljetnica pokopa žrtava iz masovne i pojedinačnih grobnica započelo je danas u Lovasu  polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja masovne grobnice na groblju u Lovasu.

U ime Vukovarsko-srijemske županije vijenac je položio i svijeću zapalio predstojnik Ureda župana Marinko Beljo.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća u župnoj crkvi sv Mihaela u Lovasu služena je sveta misa zadušnica za sve poginule, ubijene i nestale mještane u Domovinskom ratu koju je predvodio lovaski župnik vlč. Borislav Romić.

Ispis
Vrh