Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u Vukovarsko-srijemskoj županiji

  • 18. siječnja 2021.
  • Sport, mladi i demografija
fullscreen Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u VSŽ Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u VSŽ
Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u VSŽ
fullscreen Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u VSŽ Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u VSŽ
Obavijest redovnim studentima s prebivalištem u VSŽ

Vukovarsko-srijemska županija će u 2021. godini sufinancirati prijevoz vlakom redovnim studentima koji imaju prebivalište u Vukovarsko-srijemskoj županiji od mjesta stanovanja do mjesta studiranja u Republici Hrvatskoj.

1. Redovni studenti koji studiraju u Osijeku i Slavonskom Brodu imaju pravo na  4 besplatne povratne karte ili 8 jednosmjernih tijekom kalendarskog mjeseca.

2. Redovni studenti koji studiraju u ostalim mjestima (Zagreb, Rijeka, Split i druga mjesta) imaju pravo na  2 besplatne povratne karte ili 4 jednosmjerne tijekom kalendarskog mjeseca.

3. Redovni studenti koji studiraju na području Vukovarsko-srijemske županije imaju pravo na besplatnu mjesečnu kartu.

Mjesečne karte kupuju se isključivo na putničkim blagajnama kolodvora Vinkovci, a pojedinačne prijevozne karte na putničkim blagajnama i u vlaku.

VAŽNO:

Studenti koji žele ostvariti pravo sufinanciranja prijevoza trebaju izraditi #pametnu karticu HŽPP-a (ukoliko do sada nisu) i kupiti potreban profil za studente Vukovarsko-srijemske županije. #Profil po cijeni od 50 kn student plaća sam i vrijedi za kalendarsku 2021. godinu (kupljeni profil bilježi sva studentova sufinancirana putovanja).

Profil Vukovarsko-srijemske županije studenti će moći izraditi isključivo na kolodvoru Vinkovci uz predočenje osobne iskaznice (prebivalište na području Vukovarsko-srijemske županije) i dokaza o redovnom studiranju.

Sufinanciranje prijevoza trajat će do 31.12.2021. godine ili do utroška novčanih sredstava. Ukoliko student bude zlorabio putovanja u dogovoru VSŽ s HŽPP-om izgubit će ostvareno pravo.

Za sve informacije javiti se na kontakt broj:

Kolodvor  Vinkovci - 032 530 160 ili

Upravni Odjel za sport, mlade i demografiju - 032 344 300

mail: sportdemografija@vusz.hr

Ispis
Vrh