Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju

  • 08. veljače 2010.
  • Ostalo
fullscreen Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju (1).jpg Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju (1).jpg
Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju (1).jpg
fullscreen Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju (2).jpg Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju (2).jpg
Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetio Vukovarsko-srijemsku županiju (2).jpg

Povodom humanitarne malonogometne utakmice čiji je prihod namijenjen stradalim od potresa na Haitiju, a koji se održava pod pokroviteljstvom novoizabranog predsjednika Republike Hrvatske dr. sc. Ive Josipovića i u organizaciji Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara, novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr.sc. Ivo Josipović posjetio je Vukovarsko-srijemsku županiju, gdje ga je u Palači Srijem u Vukovaru dočekao župan Božo Galić sa suradnicima.

Župan Galić je novoizabranog predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ivu Josipovića upoznao sa stanjem gospodarstva, te strateškim planom razvoja Vukovarsko-srijemske županije u budućnosti.

U svom obraćanju medijima, župan Galić je istaknuo kako od novoizabranog predsjednika očekuje  podršku  koja će uz zajedničke daljnje aktivnosti dati  rezultate.

Dobivši temeljitu sliku o stanji u Vukovarsko-srijemskoj županiji, novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović  ustvrdio je kako je siguran da će razvojni projekti o kojima mu je govorio vukovarsko-srijemski župan dati rezultate, te istaknuo kako bez obzira na gospodarsku krizu, vidi potencijal za napredak.

Također je istaknuo kako predsjednik Republike Hrvatske nema neposredne instrumente i ne može zaposliti neposredno ljude ali može poticati one programe koji donose zaposlenost, što će i činiti.

Nakon sastanka održana je malonogometna utakmica između humanih zvijezda Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije.

Ispis
Vrh