Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Najava radionice za poduzetnike „Od ideje do tržišta“

  • 24. travnja 2023.
fullscreen Najava radionice za poduzetnike „Od ideje do tržišta“.png Najava radionice za poduzetnike „Od ideje do tržišta“.png
Najava radionice za poduzetnike „Od ideje do tržišta“.png

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organiziraju radionicu financiranu iz projekta BOND na temu: “Od ideje do tržišta”.

Radionica je namijenjena malim poduzetnicima i obrtnicima te svim zainteresiranim pojedincima koji se žele upoznati s osnovnim pojmovima poduzetnika i ideje te procesa oblikovanja uspješne ideje za izlazak na tržište.

Putem radionice poduzetnicima će biti omogućeno stjecanje novih znanja koja će im pomoći u prepoznavanju potencijalnih prilika te kako svoje ideje usmjeriti u željenom pravcu. Također, polaznici će biti upoznati s procesom pokretanja poslovnog pothvata od inicijalne ideje do puštanja proizvoda ili usluge na tržište.

„Ovim putem se pozivaju svi postojeći poduzetnici ili oni koji tek planiraju pokrenuti vlastiti poslovni pothvat da se odazovu na radionicu“, pozivaju iz županijske Razvojne agencije.

Radionica će se održati sutra, 25. travnja 2023., u konferencijskoj dvorani Hotela Dunav, Ul. Julija Benešića 62, Ilok s početkom u 9:00 sati, a registracija sudionika započinje od 8:30.

Prijave se zaprimaju putem poveznice danas do 15 sati.  

Ispis
Vrh