Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Javno izlaganje Strateške studije utjecaja na okoliš Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020.

  • 16. siječnja 2018.
  • Gospodarstvo, Međunarodna suradnja i regionalni razvoj, Priroda i zaštita okoliša
fullscreen Javno izlaganje Strateške studije (1).jpg Javno izlaganje Strateške studije (1).jpg
Javno izlaganje Strateške studije (1).jpg
fullscreen Javno izlaganje Strateške studije (2).jpg Javno izlaganje Strateške studije (2).jpg
Javno izlaganje Strateške studije (2).jpg
fullscreen Javno izlaganje Strateške studije (3).jpg Javno izlaganje Strateške studije (3).jpg
Javno izlaganje Strateške studije (3).jpg
fullscreen Javno izlaganje Strateške studije (4).jpg Javno izlaganje Strateške studije (4).jpg
Javno izlaganje Strateške studije (4).jpg

U Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održano je Javno izlaganje Strateške studije utjecaja na okoliš Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. i Nacrt prijedloga Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020.

Ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, Marija Dević je održala prezentaciju o sadržaju Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. Nakon toga je ispred ovlaštenika za izradu Strateške studije utjecaja na okoliš RS VSŽ do 2020. Dvokut-ecro, Jelena Fressl održala prezentaciju o dosadašnjem napretku izrade Strateške studije utjecaja na okoliš RS VSŽ do 2020.

Sve prisutne je pozdravila i pozvala da, ukoliko imaju komentara, iste dostave najkasnije do 27.01. zamjenica  pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj Zrinka Čobanković. Javnom izlaganju je nazočio i v.d. pročelnika UO za gospodarstvo i regionalni razvoj, Zdenko Podolar, koji je ujedno i nositelj izrade Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje do 2020. godine.

Ispis
Vrh