Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Forum za traženje partnera IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija

  • 14. lipnja 2010.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen Forum za traženje partnera IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija Forum za traženje partnera IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija
Forum za traženje partnera IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija

Zajedničko tehničko tajništvo IPA prekograničnog programa Hrvatska–Srbija organizira u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske i Ministarstvom financija Republike Srbije Forum za traženje partnera koji se  održava 1. srpnja 2010. godine s početkom u 9:30 sati u Hotelu Osijek, Šamačka 4, u Osijeku.

Cilj foruma jest omogućiti stvaranje partnerstava za zajedničku pripremu projekata te u konačnici potaknuti prijavu projektnih prijedloga na drugi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava unutar IPA prekograničnog programa Hrvatska-Srbija 2007-2013.

Uz najavu drugog natječaja u sklopu programa te prezentacije primjera dobre prakse prekograničnih projekata, sudionici će imati mogućnost predstaviti svoje projektne ideje i razmijeniti iskustva na jednoj od tri tematske radionice:

 

1.Gospodarski razvoj,

2.Zaštita okoliša i

3.People-to-people

 

Forum je namijenjen prvenstveno potencijalnim prijaviteljima, kao što su razvojne agencije, jedinice regionalne i lokalne samouprave, nevladine organizacije, obrazovne institucije, turističke zajednice, kulturne institucije i druge neprofitne organizacije od javnog interesa. Sudjelovanje na forumu potrebno je prijaviti do 18. lipnja 2010. godine putem obrasca na službenim stranicama Programa http://www.croatia-serbia.com

Ispis
Vrh